martes, 17 de marzo de 2015

ACTIVIDADES

13.- Explica que es la pesca d'altura.
a)  En quins mars es desembolupa?
b)  Quins tipus de peix si sol pescar?

Resultado de imagen de peces grandes


c) Quina mena de vaixells s'hi fan servir?

Resultado de imagen de vaixells de pesca

15.- fes una tabla que es representi els diferents tipus de tempeatura.


TRACTAMENT
TEMPERATURA
ACIDESA
HUMITAT
OXIGEN
TEMPS
Esterilització
X




Fumatge


X


Fermentació

X



Liofilització
X


X

Producte fresc sense envàs



X
X


16.- Respon aquestes preguntes: 
a)Perque es fa malbè un aliment? Per els microorganismes
b)Quina mena d'alimentss'han de conserva a la nevera? Productos frescos
c)Quina mena d'aliments no cal conserva  a la nevera? Secos
d)Perque un aliments s'ha de conserva a la nevera un cop obert l'envas? Perque entra l'aire i s'aspetgen. Perque amb l'ambas s'enser no cal? Perque no hi entra l'aire
e)Que es un punt crìtic? Es qualsevol situació o pas de procés d'eleboració del producte alimentari que presenta risc de contaminació
f)Que es la cadena de fred? Que a un aliment es canvii el seu nivell de conservació

17.- 





































No hay comentarios:

Publicar un comentario